Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 18 van 18 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 18 van 18 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Gekleurde badeendjes

Badeendjes zijn leuke geschenken voor zowel kinderen als volwassenen. Kinderen spelen er graag mee in bad. Hierdoor kun je als gezin van in bad gaan een extra leuke ervaring maken voor uw kleintjes, wat natuurlijk weer een mooie familiesfeer creëert. Tevens staat zo’n leuk gekleurd badeendje erg leuk aan de rand van uw badkuip! Fleur de badkamer op en maak er een leuke ruimte van met deze leuke gekleurde badeendjes die allemaal te kopen zijn bij Premiumwereld. Premiumwereld heeft een gigantisch assortiment aan allemaal verschillende formaten, kleuren en soorten badeendjes die allemaal nog de optie bieden om ze te laten personaliseren. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfsgegevens op de eendjes zetten en zorg ervoor dat uw klanten, personeel of relaties zelfs wanneer ze in bad zitten aan uw bedrijf denken.

Meer lezen >

Gekleurde badeendjes bedrukken

De populariteit van gekleurde badeendjes is de laatste tijd flink toegenomen en blijft groeien. Ze zijn al lang niet meer alleen een speeltje voor kinderen in bad. Daarom is het dus een slim idee om uw bedrijfsgegevens op de eendjes te laten zetten. Deel de bedrukte eendjes uit op beurzen of andere grote evenementen en zie uw naamsbekendheid groeien. Deze badeendjes zijn erg leuk om te krijgen maar natuurlijk nog veel leuker om te geven, doe uzelf daarom een plezier en laat u inspireren op onze mooie webshop Premiumwereld.nl De badeendjes kunnen bedrukt worden met uw bedrijfsgegevens zoals bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, een korte tekst of zelfs een plaatje. Doordat de badeendjes een breed publiek aanspreken zijn ze ook goed te gebruiken als reclamemiddel of als relatiegeschenk.

Meer lezen >

Gekleurde badeendjes met logo

Bij Premiumwereld is het snel en makkelijk om precies die badeendjes te vinden waar al zo lang naar op zoek bent. U kunt deze badeendjes dan meteen snel en eenvoudig bestellen uit onze webshop. Kies uw leuke badeendjes uit zoals ze het beste bij uw bedrijf passen en kies dan nog een extra bedrukking uit om van uw eendje een leuke reclamedrager te maken. Alle badeendjes zijn zowel in grote als in kleine oplage te bestellen. Heeft u nog vragen of verdere opmerkingen tijdens of na de bestelling van uw artikelen? Aarzel niet en stel al uw vragen aan een van onze medewerkers via de chat email of telefoon die allemaal te vinden zijn in onze webshop.

Meer lezen >

Meer lezen >