Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 13 van 13 resultaten

1 - 13 van 13 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Familie badeendjes

Makkelijk badeendjes tegen een scherpe prijs online bestellen, dat kan bij Premiumwereld. De familie badeendjes is een groepje badeendjes in verschillende formaten die een mooie familie kunnen vormen. De familie badeendjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en aantallen die in het setje zitten. Maar er zijn natuurlijk niet alleen hele families van eendjes beschikbaar maar ook losse bestanddelen van de familie. Bij die bestanddelen van de familie kun je denken aan bijvoorbeeld verschillende kinderen met verschillende kleren of bijvoorbeeld, moeder- of vader figuur of een baby. Op Premiumwereld hebben we een breed assortiment zodat er altijd iets voor u te vinden zal zijn.

Meer lezen >

Familie badeendjes bedrukken

Heeft u bijvoorbeeld een stichting of bent u lid van een vereniging, georiënteerd op het gebied van families, die wel wat meer aandacht verdiend? De familie badeendjes zijn perfect te gebruiken als reclamedrager voor uw vereniging of stichting, deel ze uit op grote evenementen of plekken waar veel mensen komen en u zult uw naamsbekendheid zien groeien, wat uw bedrijf alleen maar positief kan beïnvloeden. De badeendjes kunt u volledig personaliseren zodat de badeendjes zo goed mogelijk aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleur van de badeend uitkiezen en de bedrukking invullen met een tekst of logo van uw bedrijf.

Meer lezen >

Familie badeendjes met logo

De badeendjes zijn gemakkelijk te bestellen via onze website Premiumwereld. Via Premiumwereld zijn de familie badeendjes ook in kleine aantallen beschikbaar waardoor deze badeendjes dus voor elk bedrijf en elk evenement een passend idee zijn. Er bestaat de mogelijkheid de badeendjes te laten bedrukken. Dit kan in allerlei verschillende kleuren en motieven, zoals het design het beste bij u en uw bedrijf past. Als u de producten extra snel  in huis wilt hebben, bestaat er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een express levering waardoor de producten extra snel geleverd kunnen worden. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar via email, chat of telefoon die allemaal te vinden zijn op onze website Premiumwereld. Wij staan altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo prettig mogelijk verloopt.

Meer lezen >

Meer lezen >