Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

BIC aanstekers

Bent u op zoek naar een topkwaliteit aansteker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De BIC aanstekers maken gebruik van alleen de beste materialen om de hoogste kwaliteit aanstekers te produceren. BIC aanstekers zijn wereldwijd ook nog eens bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid. Wacht niet langer en ontdek ons assortiment van bic aansteker. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Meer lezen >

BIC aanstekers zijn de perfecte keuze

Binnen ons assortiment hebben we verschillende aanstekers. Denk bijvoorbeeld aan een mini aansteker, een midi aansteker, een maxi aansteker en ga zo maar door. Het aanbod is reuze! De meest verkochte aanstekers zijn de standaarduitvoering met een vuursteentje, de J26, J25 en J23. Daarnaast zijn er nog elektrische aanstekers en BIC mega BBQ-aansteker.  

Meer lezen >

Hoe zit een BIC aansteker in elkaar?

Het gas in het reservoir zorgt voor een constante vlam hoogte gedurende de levensduur van de aansteker. Voor een sterke mechanische weerstand is het reservoir gemaakt van hars. De hoge kwaliteit hebben de BIC aanstekers te danken aan de strenge kwaliteitscontroles en eisen. Ontdek zelf de kwaliteit van BIC aanstekers en ervaar het gemak en plezier van een product.

Meer lezen >

Laat nu uw BIC aanstekers bedrukken!

Bij premiumwereld.be is het ook mogelijk om uw BIC aanstekers te bedrukken. Zo kunt u ervoor kiezen om uw deze aanstekers voor promotiemiddelen te gebruiken voor uw bedrijf. U kunt dan BIC aanstekers met logo laten bedrukken bij ons. De aanstekers worden bedrukt doormiddel van zeefdruk of een full color wrap. Met een zeefdruk kunnen wij een mooie dekkende bedrukking maken op de aansteker. Met een full color wrap wordt er eerst een folie geprint vervolgens op de aansteker geplakt. Wist u dat u ook andere producten kunt gebruiken als promotiemiddel voor uw bedrijf? Zo kunt u er ook voor kiezen om waterflessen of notitieboekjes te gebruiken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.  

Meer lezen >